Öppet hus

Campus Bromma består av Teologiska högskolan, Stockholm (THS) och Bromma folkhögskola. Ofta är det Öppet Hus i samband med Kallelsedagarna, men i år har skolorna istället valt andra arrangemang fredagen den 16 mars. THS inbjuder till "Student för en dag" och på Bromma folkhögskola anordnas en mötesplats för dig som vill veta mer om den diakonala utbildningen. Kontakta respektive skola för mer information; se länkar nedan.

 

På TEOLOGISKA HÖGSKOLAN, STOCKHOLM (THS)

läser du som vill bli pastor eller som vill läsa teologi av andra skäl. Förutom teologiprogrammet finns MR-programmet som du kan välja om du vill arbeta med frågor kring mänskliga rättigheter och demokrati.

På "Student för en dag" den 16 mars har du möjlighet att vara med på lektioner och möta lärare, studenter och studievägledare. Du får titta runt i lokalerna och ”känna in atmosfären”. Dagen är egentligen en halv dag som börjar med lunch klockan 11.45 tillsammans med din studentvärd och sedan får du vara med på en lektion. Innan kallelsedagarna startar finns det också tid till ett samtal med studenter och studievägledare om utbildningen på THS.

Läs mer om THS på www.ths.se

 

På BROMMA FOLKHÖGSKOLA


anordnas en mötesplats för dig som är intresserad av den diakonala utbildningen på folkhögskolan. Tiden är fredagen den 16 mars kl 15.00-16.30. Här möter du några studerande och lärare och får ett tillfälle att ställa dina frågor om hur det är att studera på utbildningen. Du får se lokalerna och får veta mer om skolan och huvudmannen; Equmeniakyrkan. Man kan med fördel vara med på denna samling oavsett om man är med på Kallelsedagarna som börjar på fredagskvällen. Väl mött i Ljushallen på Bromma folkhögskola.

För mer information, kontakta: Olle Hilariusson, kursföreståndare på diakonal utbildning, Bromma folkhögskola. Tel 08-636 23 43, e-post: olle.hilariusson@brommafolkhogskola.se.

Mer information om folkhögskolan och den diakonala utbildningen:
www.brommafolkhogskola.se