16-17 mars 2018
kallelse - utbildning - tjänst

Diakon, missionär, pastor, pionjär. Har du ibland funderat i den här riktningen? Har du utmanats av kallelsen och undrar hur man förstår sig på den? Eller vill du bara veta mer om Equmeniakyrkans skolor? Här har du en jättechans!

Fredagen den 16 mars är det "Student för en dag" på Teologiska högskolan, Stockholm (THS) och en öppen samling om den diakonala utbildningen på Bromma folkhögskola. Skolorna ligger alldeles intill varandra på Campus Bromma. När Öppet hus och den öppna samlingen slutar på fredag eftermiddag startar Kallelsedagarna som Equmeniakyrkan och Equmenia arrangerar, och som varar från fredag kväll till lördag eftermiddag.

Skolorna riktar sig med sitt öppna program till många olika intressegrupper, medan Kallelsedagarna i första hand riktar sig till dem som är intresserade av kallelse till tjänst i Equmeniakyrkan och Equmenia. Försök att vara med både i det öppna programmet och på Kallelsedagarna!

Varmt välkommen!!

 

PRAKTISK INFORMATION

När du kommer till Campus Bromma ska du gå till informationsdisken i Bromma folkhögskolas entré. Där kan du få hjälp att låsa in ditt bagage så att du slipper gå och dra på det. Du får också lite informationsmaterial och du kan ställa de frågor du behöver ställa.

Avgiften för Kallelsedagarna är 150 kr. För den summan får du seminarier och alla andra samlingar samt fika och lunch på lördag. Avgiften betalas kontant eller med kort eller Swish vid informationsdisken vid ankomst. Vill du äta kvällsmat på fredag och frukost på lördag betalar du det separat på samma ställe. Det du vill fika på cafét på fredagskvällen betalar du när du tar fikat. Resekostnader står var och en själv för. Ansök gärna om bidrag i din församling eller din Equmeniaförening.

Ett enkelt boende erbjuds gratis på Bromma folkhögskola (medtag luftmadrass och sovsäck). För dig som vill bo lite bekvämare vill vi rekommendera First Hotel som ligger på gångavstånd vid Brommplan. Det går också att hyra stugor på Ängby Camping som ligger tre tunnelbanestationer bort.

Sista anmälningsdag för Kallelsedagarna är fredagen den 9 mars.